//Bruksgymnasiet, Vuxenutbildningen och Yrkeshögskoleutbildningen (YH) går över till att bedriva fjärr- och distansundervisning.

Bruksgymnasiet, Vuxenutbildningen och Yrkeshögskoleutbildningen (YH) följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendation och från onsdag 18 mars kommer undervisningen därför att bedrivas på distans.

Under onsdagen 18 mars har det gått ut information via vår lärplattform och med e-post till elever och vårdnadshavare. En del e-post till vårdnadshavare har tyvärr studsat. Om du som förälder eller vårdnadshavare saknar information om vad som gäller är ni  välkomna att kontakta er programrektor.

Bruksgymnasiet, Vuxenutbildningen och Yrkeshögskoleutbildningen (YH) har möjlighet att bedriva distansundervisning via lärplattform och andra tekniska lösningar. Dessa finns här: https://osthammar.itslearning.com/

Eleverna ska delta i distansundervisningen. Om du som elev saknar information ska du snarast kontakta din mentor.

2020-03-18T19:51:00+02:00