Samhällsvecka för kommunens årskurs 8

//Samhällsvecka för kommunens årskurs 8

För fjärde året är det nästa vecka, vecka 47, dags för kommunens åttor att ha SAMHÄLLSVECKA. Bruksgymnasiet kommer att vara deras bas.
Det hela startar måndag morgon, här på Bruks, med en föreläsning av Micke Gunnarsson*.

Veckan anordnas av Barn- och utbildningsförvaltningens skolutvecklingsenhet i samarbete med Sparbanksstiftelsen, Ung företagsamhet, Bruksgymnasiet, Sandvik Coromant, Wilhelm Haglunds gymnasium och kommunens övriga förvaltningar.

Eleverna kommer att få prova på olika gymnasieprogram, besöka Sandvik Coromant, lära sig om ungföretagsamhet och ung ekonomi, träffa några av kommunens tjänstemän och politiker för att diskutera hur Östhammars kommun kan utvecklas samt naturligtvis fika och umgås.

* På kvällen är du som vårdnadshavare välkommen att lyssna till Micke på Storbrunn
kl. 19.00-20.30.  Anmälan görs till: storbrunnbiljetterosthammar.se  – Först till kvarn!

2019-11-12T10:25:56+01:00