Studentexamen 5 juni 2020

//Studentexamen 5 juni 2020

Studenten genomförs klassvis på skolan där eleverna har möjlighet att träffa varandra och lärare och få sina studentfoton tagna.
En högtidlig avslutning med mösspåtagning, tal och stipendier äger rum via webbsändning ut till klassrummen.

Vi kommer att genomföra studentfirandet på skolan utifrån de förutsättningar som finns inom Skolverkets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vår ambition, i denna unika situation, är att kunna genomföra en högtidlig studentavslutning för våra elever.

Vänliga hälsningar från oss på Bruksgymnasiet

Program för studentexamen fredag den 5 juni 2020

08.45      Samling i klassrummet tillsammans med mentorer för de elever som går Estet, Natur, Handel, Restaurang och Fordon.

10.00      Samling i klassrummet tillsammans med mentorer för de elever som går El, Vård och Samhällsprogrammet.

10.15        Högtidlig avslutning med Rektors tal, mösspåtagning och stipendier  via Webbsändning från Stora Torget ut till klassrummen.

10.45       Stipendieutdelning i klassrummen

11.00        Betygsutdelning i klassrummen

Under dagen är det också studentfotograferingen klassvis.

UTSPRING!

11.30 Estet- och Naturvetenskapliga programmet
12.00 Handel-, Restaurang och Fordonsprogrammet
12.30 El- och Vårdprogrammet
13.00 Samhällsprogrammet

Till utspringet har två anhöriga per elev möjlighet att möta upp på anvisad plats. Det kommer att finnas personal som hjälper er att hitta till/från det område där ni väntar på studenterna.  Vänligen följ deras instruktioner och tänk på att hålla avstånd. De som tillhör en riskgrupp eller är 70 år och äldre, bör avstå från att delta.

Det är viktigt att betona att vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vilket innebär att förutsättningar kan ändras.

2020-05-14T15:24:43+02:00