//Till vårdnadshavare för elever i åk 1 – Välkomna på informationsmöte den 1 eller 2 september, kl. 18.00-19.30.

Eleverna i årskurs 1 har nu börjat här hos oss på Bruksgymnasiet och vi är tacksamma för att vi har förmånen att följa era fina ungdomar under gymnasietiden. Nu hälsar vi er föräldrar och vårdnadshavare hjärtligt välkomna till informationsmöte. På mötet berättar vi om vår verksamhet och ni får möjlighet att ställa frågor och tycka till. Mötet beräknas ta ca 90 min och ni kommer att få träffa skolledning, studie- och yrkesvägledare, elevhälsoteam och mentorer, samt få en möjlighet att lära känna varandra.

Mötet kommer att innehålla allmän information om gymnasiestudier, vårt frånvarosystem Skola24 som bygger på ett samarbete mellan er vårdnadshavare och oss i skolan.

För att kunna hålla avstånd till varandra och inte samla så många tillsammans är en vårdnadshavare per elev välkommen. Era ungdomar ska inte vara med den här kvällen.

Ni kommer att samlas klassvis tillsammans med mentorerna som ger mer information och bjuder på fika!
Vi möter upp och visar var ni ska träffas.

Tisdag 1 september Onsdag 2 september
El- och energi Estetiska
Ekonomi Fordon- och transport
Restaurang- och livsmedel Handels- och administration