Är du extra sportintresserad erbjuder vi kurserna Idrott och hälsa specialisering 1 och 2 samt Träningslära 1 på samtliga program.

Det innebär att du får möjlighet att träna på skoltid med välutbildade instruktörer.

Kurserna bygger på att du redan idag är aktiv inom någon idrott. Skolan strävar efter att ha ett nära samarbete med din förening för att kunna erbjuda en utbildning och ett träningsupplägg som är anpassat till just dina behov. Hos oss tränar du på förmiddagarna för att kunna återhämta dig på bästa sätt till eventuell kvällsträning med din klubb.

Varje vecka har du två träningspass som ger dig möjlighet till positiv utveckling oavsett vilken idrott du utövar. Vissa pass är idrottsspecifika och andra syftar till att utveckla såväl styrka, snabbhet och kondition som rörlighet, balans och mentala aspekter.

Hos oss finns det du behöver för att utöva din idrott alldeles runt hörnet. Vi har tillgång till en nyrenoverad simhall, gym, ishall, inomhushall, konstgräsplan, löparspår och skidspår med konstsnö. Du söker till idrottspecialiseringen samtidigt som du gör ditt gymnasieval.